Entrenaments a Sierra Nevada


Pom, pom, pom... Com cada dia a la mateixa hora, els cops ressonen per tota l’habitació, dos quarts de vuit, avui aquet individu (el meu entrenador) tampoc s’ha adormit, ¡socorro...!

La setmana passada varem estar a Sierra Nevada, al Centre d’Alt Rendiment Esportiu, a 2.320 mt. d’alçada, al igual que el any passat,  hi em anat a fer una setmana de entrenament en alçada, abans de marxar a córrer el ralli Dakar 2010 a l’Argentina i Xile.

Uns dies per entrenar i estar tranquil, abans d’afrontar el gran objectiu del any.

Desprès de esmorzar, tocava calçar-se els esquis de muntanya i apa, cap amunt, sortint de Pradollano 2.100 mt., hi ha 1.300 mt de desnivell fins el cim del Veleta de 3.398 mt. d’alçada, objectiu de cada dia.

Tot i que aquet any no hi havia gaire neu, la que hi ha ens permetia pujar quasi fins dal de tot amb els esquis als peus.

Es un privilegi poder veure el mar i l’Africa, (que tants bons records amb porta), des de dalt del cim.

Des de dalt el cim el descens fins a Pradollano es magnífic, normalment la neu es molt bona i les pistes estan molt ben condicionades.

Els dies que a fet mes bo, aquesta setmana, ens em quedat a dinar a Borreguiles, punt entremig de l’estació, per desprès tornar a remuntar muntanya amunt i fer uns cents de metres mes de desnivell.

Uns 6.000 mt. en total,  un bon entrenament, ja que fent esqui de muntanya, es treballa molt tant els braços com les cames, a demes de tot el sistema cardiovascular, un cop es feia fosc, la jornada acabava al gimnàs amb una bona sessió de treball muscular i de estiraments.

A mi tot pujant m’agrada escoltar musica i vaig amb els auriculars posats, això provoca algunes situacions curioses, quan el Lluís amb vol dir alguna cosa, evidentment no el sent-t’ho (a vegades es axis, però a vegades ho faig veure), ell cada cop crida mes fort, fins que la gent sens queda mirant, pensant, que fan aquets dos cridant en mig de les pistes, també he descobert que ell a vegades nomes mou els llavis com si estigues parlant, per que jo desconnecti la musica i em pugui enredar per fer una pujada mes, que sempre, segons ell, serà la ultima...


Nani, en Sierra Nevada


Nani, en Sierra Nevada


Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://www.naniroma.com/images/stories/Sierra-Nev-09


El coche

Ir a Palmarés

Biografia