Arriba el I Duatló Accessible d’ Hivern

Nani Roma


• Organitzada per la Fundació Nani Roma, Play and Train i La Molina, es celebrarà el 23 de Març a La Estació d’ Esquí


El proper diumenge 23 de març es celebrarà a la Estació d’ Esquí de La Molina el I Duatló Accessible d’ Hivern, que per primer any organitza la Fundació Nani Roma, Play and Train i la pròpia estació d’ esquí.

La Prova que combina la carrera atlètica i l’ esquí, és accessible a tothom i hi poden participar tots els esportistes sense diferència d’edat, sexe, ni capacitat.

L’acte consisteix en un format innovador on qualsevol persona, sigui quina sigui la seva discapacitat, pugui realitzar el Duatló, i per aquest motiu s’organitzen en equips formats per esportistes d’elit i voluntaris amb les persones discapacitades per tal que puguin realitzar la prova.

L’objectiu d’ aquesta activitat no és altre que acostar l’esport a les persones discapacitades, i sobretot que puguin tenir la oportunitat de poder-se iniciar al món del esquí, i de gaudir de una jornada plena d’ activitats a la neu.

Entre els esportistes convidats s’espera la presència del Ex jugador de Handbol Enric Masip, l’ aventurer Albert Bosch, i el 2 cops campió del mon d’ esports d’ aventura Lluís Capdevila. El propi Nani Roma estarà present amb el seu cotxe de Ral·lis, i també com a participant al Duatló.

La prova comença a les 10 hores i consisteix en una baixada d’ esqui a la pista de iniciació del Bosquet i una cursa a peu, el temps de les dues proves es sumarà i donarà el còmput final . La inscripció té un preu de 10€, que inclou Forfatit per la cursa, dinar i accés a les activitats previstes per a la tarda, com ara Tirolines amb cadira adaptada al Parc d’ aventura, el tobogan Tubbing, Trineu, i si el temps ho permet un vol amb Globus també accessible.


El coche

Ir a Palmarés

Biografia